Prirodni dezodoransi

Macrovita proizvodi za negu tela su bogati hranljivim materijama i idealni su za hidrataciju i negu kože.

 

Prirodni dezodoransi

Prirodni dezodoransi: Zdrava i efikasna zaštita od neprijatnog mirisa.

Prirodni dezodoransi su sve popularniji izbor ljudi koji žele da se zaštite od neprijatnog mirisa, a da istovremeno koriste proizvode koji su zdravi i bezbedni za njihovu kožu. Prirodni dezodoransi ne sadrže štetne hemikalije kao što su parabeni, aluminijum i ftalati, koji se mogu naći u konvencionalnim dezodoransima.

Prednosti korišćenja prirodnih dezodoransa

Prirodni dezodoransi pružaju brojne prednosti za negu kože:

Štite od neprijatnog miриса
Ne blokiraju pore
Ne iritiraju kožu
Suzbijaju rast bakterija
Absorbuju znoj
Održavaju pH vrednost kože
Su bezbedni za svakodnevnu upotrebu

Kako odabrati pravi prirodni dezodorans?

Prilikom odabira prirodnog dezodoransa, važno je uzeti u obzir sledeće faktore:

Tip kože: Ako imate suvu kožu, birajte prirodne dezodoranse sa hidratantnim sastojcima kao što su shea puter, kokosovo ulje ili avokadovo ulje. Ako imate mastnu kožu, birajte prirodne dezodoranse sa laganom, necomedogenom formulom. Ako imate osetljivu kožu, birajte prirodne dezodoranse bez mirisa i boja.
Namena: Ako želite dodatnu zaštitu od znoja, birajte prirodne dezodoranse sa sastojcima kao što su soda bikarbona ili škrob kukuruza. Ako želite prirodni dezodorans koji će neutralisati neprijatan miris, birajte dezodoranse sa sastojcima kao što su probiotici ili esencijalna ulja.
Miris: Prirodni dezodoransi dolaze u širokoj ponudi mirisa, od osvežavajućih citrusnih do opuštajućih lavande. Odaberite miris koji vam najviše odgovara.

Balzami za usne kao dopuna prirodnim dezodoransima

Balzami za usne su idealan dodatak prirodnim dezodoransima. Oni štite usne od isušivanja i pucanja, a takođe mogu da dodaju prirodni sjaj i lepotu usnama. Balzami za usne sa sastojcima kao što su shea puter, kokosovo ulje ili avokadovo ulje su idealan izbor za negu usana.

Zaključak

Prirodni dezodoransi su zdrava i efikasna zaštita od neprijatnog miриса. Oni su bezbedni za svakodnevnu upotrebu i mogu se koristiti za sve tipove kože