Isporuka ~

Praćenje porudžbina

Praćenje porudžbina

Da biste pratili svoju porudžbinu, unesite ID porudžbine kao i tačnu mail adresu u polje ispod i pritisnite dugme „Prati“. Ove podatke ste dobili na vašoj e-poruci sa potvrdom koju ste trebali da primite.

Da biste pratili svoju narudžbinu molimo vas unesite njen jedinstveni broj u polje ispod i pritisnite dugme „Prati“. Jedinstveni broj narudžbine možete naći na računu i u imejlu sa potvrdom narudžbine koji bi trebalo da ste dobili.

Informacije o slanju pošiljaka

Sve porudžbine koje pristignu do 15h biće obrađene i predate kurirskoj službi Post Express istog dana.
Besplatna isporuka za sve porudžbine preko 4.000 rsd. Kupac može biti zadužen od strane kurirske službe samo za simboličnu proviziju, za uplatu otkupnine prilikom preuzimanja pošiljke.

Rok isporuke

Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme „Poruči“, na svoju e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti potvrdni mail o uspešnoj kupovini. Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade i slanja. Regularnu isporuku možete očekivati u roku od 5 radnih dana (dani vikenda (subota i nedelja) se ne računaju). U praksi je to najčešće 1-3 radna dana.

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba Post Express pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Cena isporuke

Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 rsd. je besplatna. Za sve porudžbine čiji je račun manji od tog iznosa, isporuka iznosi 420,00 rsd sa PDV-om za pošiljke težine do 1 kg. Za pošiljke preko 1kg. težine, primenjivaće se cenovnik kurirske službe Post Express.

Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom.

Obaveštenje o ceni isporuke možete videti u korpi prilikom pregleda same korpe.

Obaveštenje o ceni isporuke će Vam stići i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine.

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke5

Dodatne informacije

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa Vašom porudžbinom ili isporukom, molimo vas da nas kontaktirate na email info@macrovita.rs ili na broj telefona 063/1011-955.