Po čemu se ~

Razlikujemo

MACROVITA su 1984. godine osnovali George i Elisabeth Vassilakaki. Zahvaljujući njihovoj upornosti u kontinuiranom kreativnom istraživanju i korištenju prirodnih sastojaka, MACROVITA je konstantno ostala na čelu kozmetologije.

Prva kozmetika koja je kao aktivni sastojak sadržala maslinovo ulje, predstavljena je 1998. godine kao proizvod MACROVITA

~ MACROVITA~

je prva grčka kompanija koja je koristila kozmetiku maslinovog i arganovog ulja. 

Prirodni sastojci

do 100%

Macrovita proizvodi se neprekidno poboljšavaju

Maslinovo ulje koje dolazi iz Grčke, smatra se do danas najboljim na svetu, a kao kozmetički sastojak ističe se neverovatno pozitivan efekat na naše telo, lice i kosu

MACROVITA kozmetika sadrži bogatstvo od preko 200 prirodnih sastojaka. Biljni sastojci se dobijaju u najpovoljnijoj, sunčanoj klimi Grčke. Među njima nalazimo biljna ulja iz semena drveća u kišnim šumama Amazona u Peruu i Brazilu (Cupuacu), kao i sastojke iz drveća koje raste u Maroku (arganovo ulje).

Clean

Serum

Formula

Kako je nastao naziv MACRO-VITA

Naziv MACROVITA je sačinjen od starogrčkog prefiksa „MACRO“, koji produžava značenje reči i poznate latinske riječi „VITA“, što znači život. Kompozicija ovih dveju takođe uključuje azijski simbol IIN – IANG koji izražava fizičku i mentalnu ravnotežu. U kombinaciji sa pčelinjim saćem, dovodi do apiterapije.

Samo Prirodni

Sastojci

SULPHATE FREE

NO ADDED FRAGRANCE

GLUTEN-FREE

CRUELTY-FREE

SULPHATE FREE

GLUTEN-FREE

NO ADDED FRAGRANCE

CRUELTY-FREE

Where science meets nature

Each and every formula contains ingredients in the dosages that will do the most for your skin right now. Your formula keeps changing as your skin changes!