Prirodni dezodoransi bez aluminijuma za zdrav život

Šta je potrebno znati?

Prirodni dezodoransi bez aluminijuma postaju jedini pravi izbor. U poslednjim decenijama sve više ljudi prepoznaje važnost održavanja zdravog načina života, što uključuje i odabir proizvoda koje koriste svakodnevno. Jedan od ključnih aspekata ovog trenda je prelazak na prirodni dezodoransi bez aluminijuma. U tom kontekstu, Macrovita predstavlja izvanrednu liniju prirodnih dezodoransa, koja ne samo da čuva vaše zdravlje, već pruža i efikasnu zaštitu od neprijatnih mirisa.

OVDE možete izabrati vaš prirodni dezodorans bez aluminijuma:

Macrovita dezodoransi

Prirodna kozmetika Macrovita nudiprirodne preparate protiv prekomernog znojenja i neprijatnih mirisa, potpuno bezbedne za upotrebu u svim uzrastima. Opšte je poznato da su kristali najzdraviji način kada su u pitanju dezodoransi. Macrovita prirodni dezodorans, kako za muškarce tako i za žene, nudi prirodnu zaštitu od telesnih mirisa koje stvaraju mikroorganizmi inhibiranjem njihovog razvoja. Iako ne sprečava znojenje, osećaj svežine i velnesa koje pruža, traje 24 sata i ne sadrži parfeme.

 • Proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka i pakovani u zdravoj, funkcionalnoj i elegantnoj ambalaži koja održava kvalitet proizvoda
 • Količina koja se nanosi je veličine zrna graška
 • Zaustavlja širenje neprijatnog mirisa, a zbog prirodnih sastojaka ne zapušava pore i ne sprečava znojenje koje je prirodan i neophodan proces u organizmu
 • Ostavlja dugotrajan osećaj čistoće
 • Ne ostavlja tragove na odeći
 • Ne sadrži štetne hemijske sastojke kao sto su parabeni i soli aluminijuma
 • Nežna koža bez neprijatnih mirisa, na 100% prirodan način

Zašto izabrati dezodoranse bez aluminijuma?

Aluminijum je često sastojak tradicionalnih dezodoransa i antiperspiranata, a postoji sve više zabrinutosti zbog potencijalnih negativnih uticaja na zdravlje. Aluminijum se koristi kako bi blokirao pore i smanjio znojenje, ali neki stručnjaci tvrde da može dovesti do nakupljanja toksina u organizmu. Neki istraživači povezuju aluminijum sa zdravstvenim problemima poput raka dojke i neuroloških oboljenja, mada su potrebna dalja istraživanja kako bi se ove tvrdnje potvrdile.

Korišćenje prirodnih dezodoransa bez aluminijuma predstavlja bezbednu alternativu, pružajući efikasnu zaštitu od neprijatnih mirisa bez rizika od potencijalnih štetnih uticaja na zdravlje. Macrovita je prepoznala važnost ovog pristupa i razvila liniju proizvoda koja odražava njihovu posvećenost prirodnim sastojcima.

Macrovita Prirodni Dezodoransi Bez Aluminijuma: Vaša Sigurna Oaza Svežine

Macrovita dezodoransi bez aluminijuma se prodaju u sledećim varijantama:

 • Roll-on (zgodni za svaku priliku)
  Ovaj dezodorans kombinuje snagu prirodnih sastojaka poput maslinovog ulja i ekstrakta zelenog čaja kako bi pružio dugotrajnu svežinu. Bez aluminijuma, alkohola i parabena, ovaj roll-on je nežan prema koži, a istovremeno obezbeđuje efikasnu zaštitu tokom celog dana.
 • Stik (izuzetno su dugotrajni, traju duže od 6 meseci)
  Idealno rešenje za one koji preferiraju dezodorans u stiku, ovaj proizvod takođe ne sadrži aluminijum, alkohol ni parabene. Sa dodatkom aloe vere i ekstrakta lavande, ovaj dezodorans ne samo da pruža svežinu, već i umiruje kožu.
 • Sprej (štedljivi i lagani za upotrebu)
  Lagan i osvežavajući, ovaj sprej je savršen za brzu i jednostavnu primenu. Formulisan sa prirodnim sastojcima, uključujući ekstrakt nane, pruža dugotrajnu zaštitu od neprijatnih mirisa. Bez aluminijuma, ovaj dezodorans pruža osećaj svežine bez kompromisa po pitanju vašeg zdravlja.

Izborom bilo kog od Macrovita dezodoransa prirodne kozmetike, odlučili ste se za zdravlje!

Kome su namenjeni Macrovita prirodni dezodoransi?

Namenjeni su muškarcima i ženama koji vode računa o svom zdravlju i koji žele da izbegnu potencijalne komplikacije koje se mogu povezati sa korišćenjem antiperspiranata.

Da li postoje prirodni dezodoransi za decu?

Prirodni dezodoransi za decu i tinejdžere od 5-17 godina dolaze u varijanti roll-on. Prirodni dezodorans za dečake (Aqua) i za devojčice (Coral) koji ne sadrže alkohol ili jedinjenja aluminijuma. Smanjuju i kontrolišu mikrobiološko opterećenje kože, istovremeno štite i održavaju ravnotežu mikrobioma. Omogućavaju koži da diše, ostavljajući je glatkom i zaštićenom.

Ovde možete kupiti Macrovita prirodni dezodorans bez aluminijuma.

Prirodni dezodoransi bez aluminijuma

U zaključku, prelazak na Macrovita prirodne dezodoranse bez aluminijuma nije samo korak ka očuvanju vašeg zdravlja, već i doprinos očuvanju prirode. Ovi proizvodi nude harmoniju između efikasne zaštite od neprijatnih mirisa i poštovanja prema vašem telu i okolini. Izaberite prirodno, izaberite Macrovita, i doživite svežinu na najprirodniji mogući način.

Svi Macrovita prirodni dezodoransi bez aluminijuma se mogu pogledati i poručiti u Salonu lepote Bel Corpo na Vračaru.

macrovita dezodorans sprej
Način upotrebe:

Roll-on – Dobro promućkajte i nanesite na pazuh ili druge delove tela koje želite da zaštitite. Izbegavajte upotrebu na iritiranoj koži.

Stik – Navlažite stik i nanesite na pazuh ili na druge delove tela koje želite da zaštitite. Izbegavajte upotrebu na iritiranoj koži.

Sprej – Dobro protresite i prskajte na pazuh ili na druge delove tela koje želite da zaštitite. Izbegavajte upotrebu na iritiranoj koži.